bgsinger 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Evo da predstavim i svog ljubimca. U pitanju je kao što piše 330xi, bele boje, urađen chip tuning, 19" felne, kožni enterijer, board, navigacija, xenon, 4 podizača, šiber, M-optic itd.. Moglo bi se reći full oprema ali recimo nema sedišta na struju... Auto je u perfektnom stanju jer ga održavam (kao i predhodni vlasnik) isključivo sa novim originalnim delovima. Vidim da ovde ima dosta ljudi koji znaju mog ljubimca :) Evo malo i slika... ;) By null at 2011-09-07 Krov ofarban u "klavir" crnu i izgleda kao staklo... By null at 2011-09-07 By null at 2011-09-07 Evo malo i enterijera.... By null at 2011-09-07 By null at 2011-07-27 Na žalost, uskoro će zimski set sa 17-icama ali preživeću do proleća :) Link to post Share on other sites
Sale335i 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Di si bre Singeru? :) Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Di si bre Singeru? :) Evo me bre... :D Ne bih o detaljima ali neko vreme nemam nameru da se oglašavam tamo ;) Link to post Share on other sites
bo8an 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 perfekcija....ja bi samo josh skinuo oznaku sa gepeka ;) Link to post Share on other sites
Sicko 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Napokon su i lajsne ofarbane u belo!!! ;) Stvarno lep auto... Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Glupo mi da skidam oznaku zbog smarača na semaforima... Ovako me diraju samo ovi što mogu da me oduvaju :)))) Inače nije još završen sa sređivanjem... Ima još nekih stvari da se pozavršavaju :) Link to post Share on other sites
GrujaBG 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Stize i ti :) Auto je vrh al mu osvetljenje tablice pozadi svetli kao reklama za bordel :P Sad ozb, ovaj auto je perverzija na tockovima :) Link to post Share on other sites
aritonce 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 kako si zadovoljan obom multimedijom? kakav je ekran? radi li na njoj navigacija sa IGO mapama Link to post Share on other sites
Sale335i 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Evo me bre... :D Ne bih o detaljima ali neko vreme nemam nameru da se oglašavam tamo ;) U potpunosti te razumem! Ali procice te to! ;) Evo i ovde jos jednom.....Auto ti je drkanje! :) Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Hvala još jednom komšija (Grujo) i Sale335 :) Što se tiče multimedije, samo reči hvale.. Savršeno radi, odličan zvuk (u kombinaciji sa aktivnim Pioneer vuferom), Igo navigacija sa izuzetno jakim GPS prijemnikom, odličan ekran... Sve što treba, tu je... Jedino što sam (relativno) izgubio je fabrički telefon ali ga realno ni ranije nisam mnogo koristio jer se nije baš proslavio sa prijemom signala :) Inače Sale, ne podnosim neandertalce i kada neko ne poštuje tuđe mišljenje... To je generalno razlog one priče ;) Link to post Share on other sites
pontdom 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 ima li boje , koja mu bolje "stoji" od bele ?....ali felne u belo , stvar licnog ukusa , ipak prelep auto ! Link to post Share on other sites
bucaBMW 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 ja obozavam te smarace na semaforu :DDDDDDD Link to post Share on other sites
acim_po 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Felne u crno, inače je auto bonbona. Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 xexeee... smarači na semaforu :P Idu za sledeće leto u crno ali biće još nekih detalja :) Link to post Share on other sites
aritonce 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Lutka ti je auto brate. ja tu nista ne bi diro. eventualno bi stavio onu kracu M rucicu menjaca i na zadnjem braniku bi vratio onaj dojni deo u crno. Pozdrav Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Lutka ti je auto brate. ja tu nista ne bi diro. eventualno bi stavio onu kracu M rucicu menjaca i na zadnjem braniku bi vratio onaj dojni deo u crno. Pozdrav Taj deo za zadnji branik spada u par sitnica na koje sam mislio da ću uraditi :) O ručki menjača iskreno nisam razmišljao.... Link to post Share on other sites
VukasinBG 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Prelep! Svaka cast! Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Automobil je odlican. Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Hvala :) Link to post Share on other sites
Nidza crveni 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 ne znam da li si vozio 3.0i ali bez ovog X? Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 ne znam da li si vozio 3.0i ali bez ovog X? Jesam ali ovaj x je mnoogo dobra stvar.. nije to 50/50.. Itekako beži zadnji kraj kada ugasiš kontrolu proklizavanja.. Što se tiče ubrzanja , sa čipom sam mu nadoknadio tu razliku :) A realno, kada bih ga menjao, išao bih isključivo na 335i ili M3.. Link to post Share on other sites
Nidza crveni 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Jesam ali ovaj x je mnoogo dobra stvar.. nije to 50/50.. Itekako beži zadnji kraj kada ugasiš kontrolu proklizavanja.. Što se tiče ubrzanja , sa čipom sam mu nadoknadio tu razliku :) A realno, kada bih ga menjao, išao bih isključivo na 335i ili M3.. ne sumnjam da je los,vozio se u obicnom 3.0 ide brutalno za to sto ima,pa me zato interesuje da napravis poredjenje posto imas ix-a a vozio si 3.0i! A za buduci izbor bas nemas ukusa! Link to post Share on other sites
TOKYO 0 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Ipak ne odustajes! ;) Link to post Share on other sites
bobo 0 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 auto je vrh,gledao sam ga po pv.bez mane,svaka cast Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Aaaaaa ne mogu da verujem da je ovde na forumu ovaj auto, pre par sati je bio parkiran u nemanjinoj ulici dole blizu stanice, cekao sam palacinke tu sa ortakom i sve vreme komentarisao ovaj auto, koliko dobro izgleda i sve najbolje, jedina stvar koja se meni ne svidja je sto nije coupe :D Inace fenomenalan auto ali stvarno, svaka cast!!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts