Bobby 0 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Odavno sam ostao svima vama duzan fotke i nikako da stignem da ga slikam kad je opran, kad imam aparat sa sobom onda je prljav i tako... Nije nesto, ali je moj, treba malo dorade tu i tamo... i naravno vremena! :D Link to post Share on other sites
BMWscaner 0 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 pomalo bitna je kvalitetna i zdrava osnova sta je pod haubom? Link to post Share on other sites
Bobby 0 Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 320, 24v M50, zaboravio sam da upisem... `92 god. Link to post Share on other sites
Miško 0 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 lep ti je autić samo lagano biće i vremena :D Link to post Share on other sites
BMWscaner 0 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 e neka je sestak pa sve nek ide u p.m. Link to post Share on other sites
DEX 0 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Lep ti je autic i taman ono sto ja volim, 320 sa 24 V, mmm.... :D Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Odlican ti je auto,i da znas isti kao moj mislim sto se tice godista,serije i modela.Cuvaj ga i da te lepo sluzi. :D Link to post Share on other sites
sone_666 0 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Ponosni sam vlasnik istog modela, zna da iznenadi samo tako, samo polako i sa srecom da ga vozis pa da upecas neku Nisliku, opasne su . . . Link to post Share on other sites
Bobby 0 Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 Ponosni sam vlasnik istog modela, zna da iznenadi samo tako, samo polako i sa srecom da ga vozis pa da upecas neku Nisliku, opasne su . . . Ma da, opasne su, sa "jednom"(mojom zenom) imam i sina od 4 godina :D Tada sam vozio kocku... Bez obzira, zakon su! ...Nislijke.. :D Link to post Share on other sites
Sicko 0 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Auto je bombonica, zemljak :D , boja je do 00. Vredelo je sto si ga oprao pa slikao,hehe. Jedina zamerka je M znak pozadi :D , ali to se da lako resiti, zar ne??hehehe. :D Pozdrav. Link to post Share on other sites
BMW E36 POWER 0 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 kao sto neko rece...najbitnija je osnova i da je sestak :D :D :D ostalo polako... :D Link to post Share on other sites
Bobby 0 Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Ma sestak je zakon :D , hvala svima, vremena ima, pa detalj po detalj... :D Link to post Share on other sites
sandokan 0 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 svi su vec sve rekli, ja samo da primetim da su beli zmigavci a crni farovi, menjaj tu nesto kad budes mogao :D Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Tako je,samo sestak :D :D Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Odavno sam ostao svima vama duzan fotke i nikako da stignem da ga slikam kad je opran, kad imam aparat sa sobom onda je prljav i tako... Nije nesto, ali je moj, treba malo dorade tu i tamo... i naravno vremena! :pleasantry: Komsija i Ti lepog "konja" (150) za trku imas. I nikad ne reci nije nesto cim je bavarka i to od 2 somica to je extra. Pozdrav. :pleasantry: Link to post Share on other sites
Bobby 0 Posted October 10, 2008 Author Report Share Posted October 10, 2008 Evo novih slicica, posle desetak meseci, u medjuvremenu sam promenio gril i prefarbao pragove i retrovizore... A, da i oprao sam ga... :) Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Oprao si ga posle deset mesei, Ti si kralj :scaut: :scaut: :scaut: . Mnogo je lepši sa ovim grilim. Vidimo se u nedelju. :) :vampire: :vampire: Link to post Share on other sites
Nikolica_E46 0 Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Lep autic ! Samo mislim da bi mogle da padnu samo neke lepse felnice..... Link to post Share on other sites
Bobby 0 Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 Oprao si ga posle deset mesei, Ti si kralj :scaut: :scaut: :scaut: . Mnogo je lepši sa ovim grilim. Vidimo se u nedelju. :) :vampire: :vampire: :D Vidimo se! Link to post Share on other sites
Bobby 0 Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 Lep autic ! Samo mislim da bi mogle da padnu samo neke lepse felnice..... Nadam se da hoce, jos samo pare da mi padnu, pasce i felnice, mada cu prvo da mu zamenim zadnje stopaljke... :) Link to post Share on other sites
riverman 0 Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Odavno sam ostao svima vama duzan fotke i nikako da stignem da ga slikam kad je opran, kad imam aparat sa sobom onda je prljav i tako... Nije nesto, ali je moj, treba malo dorade tu i tamo... i naravno vremena! :preved: slusajte coveka!nije nesto!kako bre nije nesto!masina covece!jos motor M50!joj sto bi mi pasao u kocki, uff!vozi bobby i nemoj tako:nije nesto!poz! Link to post Share on other sites
Bobby 0 Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 slusajte coveka!nije nesto!kako bre nije nesto!masina covece!jos motor M50!joj sto bi mi pasao u kocki, uff!vozi bobby i nemoj tako:nije nesto!poz! Ma slazem se, naravno... sada vec, posle dosta ulozenog truda je ... sjajan :preved: Link to post Share on other sites
hermes 0 Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ma nije, nego si se naviko :preved: Link to post Share on other sites
gagy80 0 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Ma Bony lupa...sada mu je auto super!!!! Boby jesi li resio nebo???? Link to post Share on other sites
Bobby 0 Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Ma Bony lupa...sada mu je auto super!!!!Boby jesi li resio nebo???? Samo da nadjem malo vremena da dodjem ili kod Gadze ili kod tebe pa da probamo da ga zalepimo... <_< Link to post Share on other sites
Recommended Posts