Marko NS 0 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Došao je i taj dan- postao sam ponosni vlasnik sjajnog bavarca :declare: :yahoo: :yahoo: U pitanju je E46 320D Touring, 2005 god sa automatskim menjačem. Auto je pun opreme- profesional navi (ako se ne varam), automatska klima, tempomat, M volan, sportska sedišta, grejači sedišta, xenon farovi... Na satu ima 151.000km, stanje provereno u Raduloviću- ima par stvari koje treba srediti, ali ništa kapitalno. Uz auto sam dobio i set letnjih točkova koje jedva čekam da namontiram :) Za početak evo dve fotke da vidite o čemu se radi :D (nemojte mi zameriti što je auto prljav- kiša nije stala od kada sam ga doterao, već sutra biće onako kako treba da izgleda :rolleyes: ) Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 To je ta boja :) Nek je sa srecom i zelim ti puno km da predjes sa njim ;) Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Nice. Extra je znam ga sa oglasa, dugo se prodavao i drzao je cenu. Jedan od najlepsih e46 touringa. Link to post Share on other sites
Dejan NS 0 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Mnogo lepa boja :thumbsup: Link to post Share on other sites
Zeljkamp 0 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Lep i prljav! :good: Link to post Share on other sites
kibo84 0 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Oprema nema dalje! Sednes i uzivas gde god pogledas...a ne ko u limuzinama...90% standardna oprema... Link to post Share on other sites
bmw e87 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 lepa boja i oprema jos samo neke lepe felnice i to je to Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 lepa boja i oprema jos samo neke lepe felnice i to je to Ako to auto na koji mislim, trebao je da ima i odlicne Al felne uz njega. Link to post Share on other sites
zlaja.so 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Lepo karavanche nema sta ;) Link to post Share on other sites
BMW FUNF 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 super izbor,,odlicna boja i oprema,,,da se navozas dugo.... Link to post Share on other sites
Marko NS 0 Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 Hvala svima na lepim željama :good: Danas je palo prvo pranje- vreme (očekivano) nije me poslužilo, al bar malo lepše sada izgleda :rolleyes: Letnji set je u garaži, ali će sačekati nešto toplije vreme- gume su praktično nove (dot 1712) pa ne bi da ih koristim na ovako niskim temperaturama... Na proleće obavezno ide na dubinsko jer je iznutra super očuvan, ali ne razumljivo prljav :huh: Tokom sledeće nedelje će biti registrovan pa ću konačno moći da steknem neke realne utiske o samom automobilu. U planu imam dosta stvari, ali prvo planiram da idem do majstora da vidim kojim redom da sređujem mehaniku (trebalo bi zameniti semeninge menjača i diferencijala, krajeve letve volana, relej i grejače motora, osovinu zadnjeg brisača i jedan parking senzor). Pored mehanike, planiram ubaciti nove mape u navigaciju, hrom prstenove na satove i alu pedale jer me nervira napukla plastika na onom delu za "odmaranje" noge (nešto ovako link ) Link to post Share on other sites
Boki D 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Extra karvance...bas mi se svidja!!! Link to post Share on other sites
Desmo 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Obavezno kupi jedne sečice, skini ove kineske ratkapne i uredno ih odloži u kontejner. Boja i oprema na autu su odlični! Link to post Share on other sites
Marko NS 0 Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 hehe, slažem se :) ratkapne će se vrteti do kraja ove sezone, a za sledeću zimsku planiram ovako nešto da nabavim LINK, al otom- potom B) Link to post Share on other sites
bmilojevic 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 EEE ovo je vec auto !!! Svaka cast na kupovini puno predjenih km !!! Link to post Share on other sites
Zeljkamp 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Odlicna oprema i stvarno lep touring. Ja bih ove ratkapne odmah bacio u kantu i vozio bih bez njih. Na BMW-u jedina ratkapna koja licni na nesto je fabricka, mada su i one nuzno zlo. ;) Link to post Share on other sites
dulebp 0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Extra lep Bmw, a tek oprema...nek je sa srecom i puno predjenih km u uzivanju. ;) Sto kaze Zeljkamp, mnogo je lepsi bez ratkapni, dok ne kupis drugi set alu felni. Mada za zimu je celicna felna zakon. :) Link to post Share on other sites
OGNJEN5 0 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Ne zelim da ga gledam do aprila !! :P Prelep je, sad kad ga ovako opranog vidim.. Lepa unutrasnjost, vozices se ko gospodin covek. Kakav ti je osecaj u voznji, recimo u odnosu na A.R. 156 ? Kako ti lezi M/// volan u rukama? :) Link to post Share on other sites
OGNJEN5 0 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Cisto da ti dam malo materijala za bacanje para, baci oko na prednji M/// branik.. :P Link to post Share on other sites
Marko NS 0 Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 Sviđa mi se jako ovaj prednji branik, ali ne znam kako se kod njega ubacuju ova mala svetla za maglu :blink: Što se tiče poređenja- volan mi je odličan, al osećaj u vožnji još nisam stekao jer nisam prešao ni 10km sa njim... jbg čekam tablice :rolleyes: Link to post Share on other sites
OGNJEN5 0 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Ne ubacuju se te maglenke, one se prodaju zajedno sa starim branikom i uzimaju se tipski za M branik :) Link to post Share on other sites
mikanzxe39 0 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 HEHEHEHEH eno ga moj moped pored felni u garazi ..... :) :) :) :) Bracala bruka ekstra kombinacija.... jesi registrovao? ne vidjam te po gradu ? Link to post Share on other sites
Marko NS 0 Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Ej, konačno su mi stigle tablice :dance3: sad još čekam novi akumulator jer je stari riknuo :angry: ... Odlučio sam se za Bosch od 95Ah, sutra u toku dana idem po njega- pa ću onda i njega i tablice montirati pa konačno moći da se provozam malo :D Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Extra izbor akumulatora. Link to post Share on other sites
Marko NS 0 Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Hvala :D iskreno razmišljao sam se između Bosch i Excide Premium koji sam ranije koristio... odlično mi je ispala ova kombinacija jer ću verovatno moći preko firme da skinem porez sa njega :dance3: Link to post Share on other sites
Recommended Posts