Vanyonni 0 Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Clan sam vec neko vreme i nikako da operem auto za "photo session", ali desilo se i to, pa je red da i ja predstavim svog ljubimca:) BMW e30 316i M40, 1989. godiste, uvezen 2005. iz Rusije, kupljen od italijanske ambasade u BG-u, 180.000km, podizaci, klima... "Pa, dooooobro..." Link to post Share on other sites
schnitzer 0 Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Vidi se da je ocuvan, stvarno kockica ko casa. Pravi sinonim za brend zvani BMW :D Link to post Share on other sites
[kick] 0 Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 extra nema sta Link to post Share on other sites
Dzoni 2,7 turbo 0 Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 ja ih nisam mnogo inace vidjao sa klimom ima ih malo :D svaka cast :) :wub: Link to post Share on other sites
lumber 0 Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Lep autic nema sta,lepo je videti tako ocuvanu kockicu,jos kad budes imao kesha pa da je ofarbas u neku drugu boju da ne bude bela i ima da jebe mame :D :) :wub: Link to post Share on other sites
BMW E36 POWER 0 Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Lijep autic...bas sam nostalgican na ovu bijelu boju...(moja prva ljubav bijeli E36) Link to post Share on other sites
riverman 0 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 pravi fabricki lepotan!vozi i uzivaj!poz! Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Pridružujem se pozitivnim komentarima ostalih. Kockica za primer. Moj prvi auto je bio E30 316i coupe 1990. Tvoj je stvarno kao čaša. Uživaj u vožnji. :) :) :vampire: Link to post Share on other sites
motorsport 0 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 fabrika, jako ocuvana kockica... ima par sitnica tipa vozacevo sjediste, ovo ispod zadnjeg branika, al sve se to da popraviti.... aj stravi jos neku slicicu od naprijed :) Link to post Share on other sites
sone_666 0 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Sve je on to odavno sredio, video auto uzivo i provozao da mi povrati secanja, odlican primerak, svaka cast. Link to post Share on other sites
motorsport 0 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 daaaj neke slike.... novije :) Link to post Share on other sites
sone_666 0 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Cek da se pojavi na forum, zaboravio sam i da dodam da je stavio alu felne. Link to post Share on other sites
Vanyonni 0 Posted October 31, 2008 Author Report Share Posted October 31, 2008 Evo sad za vikend, nadam se, bice novih slika:) Moram da zahvalim shonetu, jer mi oko dosta stvari pomogao, sto svojerucno, sto savetima:) Link to post Share on other sites
Vanyonni 0 Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 Izvukoh ovu temu iz naftalina, malo vise kasnim sa slikama, plaknuo sam auto juce, pa rekoh da iskoristim dok je cist. Nisu neke slike, bile su na brzinu :) Tu su i stare slike, napravljene dana kad sam kupio auto! nekad :( sad :) nekad :( sad :) jos par slicica ;) Link to post Share on other sites
kolibarka 0 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 odlican primerak, Link to post Share on other sites
Filip_bgd 0 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Lepo ,Lepo Link to post Share on other sites
zoki04 0 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 svaka cast! samo teraj!!! :) Link to post Share on other sites
ivan79 0 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 sve pohvale za auto Link to post Share on other sites
mishae34 0 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Svaka cast i pohvala kako je ocuvan :) Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Si ti farbao ceo auto ili samo branike i retrovizore? Link to post Share on other sites
Kolar318i 0 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Svaka cast prelep je, nadam se da cu i ja uspeti da sredim moju kockicu kao ti tvoju Link to post Share on other sites
Vanyonni 0 Posted February 6, 2009 Author Report Share Posted February 6, 2009 @Lilja Branike i retrovizore, gepek isto (malo je patinirala farba), zadnji vezni lim (ulubljen je bio, vidi se na starijim slikama), levo krilo (malo je ulubljeno bilo, to sam ja sredio u afektu, neki jugic parkirao, nisam mogao da izadjem, pa sam ga izgurao u odvalio mu branik ;) ) plus komplet masinsko poliranje. Kad se sve izuzme, farba je bila u prilicno dobro stanju i kad sam kupio auto. :( Hvala svima, kostalo je podosta dovesti ga u ovo stanje :( Zamenjeno: Menjac Diferencijal Letva Silen blokovi Zadnji amortizeri i soljice Kas (stavljen fabricki) Felne (stavljene alu) Vozacevo sediste (zakrljeno) Ventilator u kabini Visko Plastike u kabini Creva od klime Dodato: Maglenke Servo volan (letva sa E36) Izolacija haube (ona sa zabicama) Komplet alat u gepeku Alarm Zadnja polica sa zavesom Fabricki zvucnici na zadnjoj polici Lajsna na prednje veznom limu Plastika na koju ide check-control sa suncobranima U planu: Navigacija umesto check-control Unutrasnji retrovizor za svetlima Zadnje sediste sa naslonom za glavu i ruke i jos dosta toga, uglavnom sminke Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Daj mi, molim te, cene ovoga: Koji amortizeri i cena... Kais (jel to zupcasti kais?) gde si narucio i cena... Cena ovih felni... Ti imas klimu....ufff, to se retko vidja...odlicno! Link to post Share on other sites
Vanyonni 0 Posted February 6, 2009 Author Report Share Posted February 6, 2009 Amortizeri nisu original (nazalost), ali nisu ni tako losi: KYB iliti Kayaba gasni (40-45e po komadu, uljni su nesto jeftiniji), soljice polovne original (nikako turske, propadnu za tri meseca, 10e po komadu). Ono je bio kas kao kasetofon, mada je prethodni vlasnik (taj italijan) menjao i zupcasti malo pre prodaje, ali nisam siguran za cenu :( Felne sam kupio od Giovanija za verovala ili ne 50 evra, sa sve poklopcima i gumama (gume su lose bile, pa sam stavio moje), inace su mi trazili izmedju 120 i 150 evra!! Raspitivao sam se za dogradnju klime, bilo bi oko 500e ;) Link to post Share on other sites
Vanyonni 0 Posted April 12, 2009 Author Report Share Posted April 12, 2009 Jos malo slicica:) Link to post Share on other sites
Recommended Posts