Ryder 0 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Red bi bio vise da predstavim svoj auto.U novembru 2009 kupio sam Bmw-a od prvog vlasnika.Tad je auto imao 127 000 km.Od novembra do danas od ulaganja sam imao: -Registracija -Redovan servis(filteri,ulje,svecice,kapa i ruka,stelovanje ventila) -Servis plinskog uredjaja -Termostat i vodena pumpa -Silen blokovi,kugle,nosac motora Auto me odlicno sluzi,prezadovoljan sam,nikad me dosad nije ostavio na putu!!!! U planu imam xenone,da ga malo spustim(crven opruge),kosku,vufer i pojacalo. Prethodni vlasnik je imao svoju svesku gde je belezio sve od intervencija,goriva,registracije ja sam to isto nastavio,tako da imam sve uredno zavedeno plus racuni! Plin je ugradjen 2009 i atestiran je! http://img842.imageshack.us/g/img0237c.jpg/ Link to post Share on other sites
Ryder 0 Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link to post Share on other sites
325ixA 0 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 cemu sluzi drzalja od motike? Link to post Share on other sites
Ryder 0 Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 cemu sluzi drzalja od motike? Mislis na lopatu,zimi za sneg i led,a ovako za neke strucnjake :) !!!!!! :) Link to post Share on other sites
325ixA 0 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 heh, lose boje na telefonu, ne videh da je lopata. stopila se sa bocom Link to post Share on other sites
CasperBg82 0 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Lepo, lepo :) Moj kum ima ovakvog, ovo je za nase trziste, verovatno je i ovaj kupljen u Sloveniji :) Link to post Share on other sites
Ryder 0 Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Lepo, lepo :)Moj kum ima ovakvog, ovo je za nase trziste, verovatno je i ovaj kupljen u Sloveniji :clapping: Jeste,55kw ili 75ks,kupljen u Sloveniji u Tehnounionu 89'!!! Zaboravio sam da dodam da je 1987 god,od opreme ima servo,tonirana stakla,fabricki radio(trenutno izvadjen)...Nije bog zna sta,ali ja sam zadovoljan,jos kad bih nasao neki lepsi BMW volan?!?!Ali sve u svoje vreme.... :) Sta kaze tvoj kum,jel zadovoljan??? Link to post Share on other sites
Ryder 0 Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Uploaded with ImageShack.us Konacno mi stigao volan!!!! :driv_ing: Link to post Share on other sites
Ryder 0 Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 Lock! Link to post Share on other sites
Recommended Posts