Ljilja 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Pozdrav. Link to post Share on other sites
Miško 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Fina ti je kockica i definitivno mislim da bi trebala da je ostaviš u fabričkom stanju bez raznoraznih budževina :) Link to post Share on other sites
Nidza crveni 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 I ti bi na ovakav auto stavljala kojekakve plastike,auto je u jako dobrom stanju,ima par sitnica koje mozes da stavis ali one spojlere sto prave nikako! Link to post Share on other sites
titanica73 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Lep auto,nema sta...tonirana stakla, siber,alu felne, samo malo srediti vezni lim (ispod prednjeg branika) i bice kao nov! Link to post Share on other sites
Miško 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Nidžo slažem se skroz samo bi upropastila auto Link to post Share on other sites
Gaga Instruktor! 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Mnogo lep autic! Ako cesh da ga shminkash neka bude diskretno.. Link to post Share on other sites
sandokan 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 auto ko auto, nista specijalno, izgleda kao da nije udaran, fabricka varijanta, lepo mu stoje felne mozda da se jos malo spusti i jos neki styling deo i onda ce da bude bombonica :) Link to post Share on other sites
BMWscaner 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 vidi se da i curke cjene dobra kola :) Link to post Share on other sites
nikibmw 0 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 bas je super kockica, po mom ukusu bi trebalo da se donji deo prednjeg branika ofarba u boju auta, ista stvar i s retrovizorima, i blago zatamne zadnja stakla, pa bi to bila jedna veoma lepa kockica Link to post Share on other sites
DEX 0 Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Lep autic, a sto se sredjivanja tice, slazem se sa prethodnim misljenjima... samo diskretno i bice super! :) Link to post Share on other sites
BMW E36 POWER 0 Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 pridruzujem se zeljama :) extra kockica...samo diskretno i sa ukusom i bez bacanja para na kich! Link to post Share on other sites
Iga 0 Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Stavi ljiljo na auto sta ti srce voli jer ces ti da uzivas u njemu. Kad bi slusala svacije misljenje imala bi na kolima sve i ne bi imala nista........ Link to post Share on other sites
schnitzer 0 Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Vidjen u nedelju na Banjici, jos lepsi je nego na slici ;) Link to post Share on other sites
titanica73 0 Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Ljiljo,okruzena si sa ljudima sto mudro zbore!Ako se odlucis za original varijantu onda stavi sve sto mu je dala fabrika,ako hoces da ga pravis u sportskom fazonu onda idi na varijantu polovno ali markirano (Bbs,Zenders,Kamei....),mislim na spojlere i pragove....Auto je dosta spusten pa ne bi poslusao jednog od predhodnika da ga jos spustis jer ces penjanjem na svaki ivicnjak ostetiti nesto.Sto se tice zatamnjivanja stakala ako zatamnis samo zadnja auto ce ti delovati kao da je sastavljan iz dva dela a ako ga zatamnis celog bices na meti murije...Nemoj samo da ga budzis onim sto nije markirano vec je srpski brend jer iza markiranih delova stoje svetski dizajneri i inzenjeri a kod ovih nasih imas samo garanciju do kapije! Link to post Share on other sites
motorsport 0 Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 fina kockica, i izgleda bas ocuvano.... ;) Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted December 12, 2007 Author Report Share Posted December 12, 2007 U Alone-u su mi po kisi zamenili one polomljene maske i deo branika. Ja (zensko) trazila zamenu branika, oni posteno rekose ne treba mi ceo branik vec samo jedna lajsna branika. Sad je ostala ili dorada onog prednjeg spojlera koji je bivsi vlasnik pokusao da nabudzi pa iskrivio po ivicnjacima ili zamena istog. Naravno ne nista nabudzeno vec nesto sto je u fazonu sadasnjeg stajlinga. Ps: Daaaa...ruzno sam slikala auto..lepsi je u prirodi nego na slici ;) Link to post Share on other sites
Nidza crveni 0 Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Sad je ostala ili dorada onog prednjeg spojlera koji je bivsi vlasnik pokusao da nabudzi pa iskrivio po ivicnjacima ili zamena istog. Naravno ne nista nabudzeno vec nesto sto je u fazonu sadasnjeg To nije spojler vec prednji (donji) vezni lim gde idu usisnici za vazduh i maglenke! Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 To nije spojler vec prednji (donji) vezni lim gde idu usisnici za vazduh i maglenke! Aha..da, da, hvala na ispravci. Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Evo novih slika mog auta...jako sam zadovoljna, nisam se ni malo pokajala za svo ovo vreme (skoro godinu dana). Davno sam odradila ovo sredjivanje (vezni lim, tapaciranje, menjanje opruga i guma) sto se spoljasnjosti tice, al tek sada sam slikala. Titanica je vrlo pedantno odradio popravke i izmene nekoliko delova na prednjem trapu, zamenu prednjih opruga i prednjih farova. Erosu se takodje zahvaljujem jer mi je skoro poklonio zadnje fabricke opruge. :) Pozdrav Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 E...da...ovu sliku sa zadnjeg sedista umalo da zaboravim :) Link to post Share on other sites
Borko Vrsac KUM 0 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 ljiljo kocica za primer!!! bas je lepa Link to post Share on other sites
nirvana 0 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Extra, ali stvarno extra ti je kuca :) Link to post Share on other sites
sone_666 0 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Lepo, lepo, jos samo neki lep diskretan izduvcic i kompletna kockica. Link to post Share on other sites
titanica73 0 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Ljiljo,auto ti je extra,zalim sto nije kod tebe od prvog dana nego si morala da ispravljas ono sto su na njemu radili predhodni vlasnici i razni majstori,mnogo si se napatila do ovog stadijuma ali vazno je da si zadovoljna.Garantujem da bi nov e30 pod tvojom komandom zgazio 1000000km a izgledao bi kao nov (ti bi trazila verovatno jedno 10000eur ali neko vise ceni upotrebnu vrednost od trzisne). Link to post Share on other sites
gagy80 0 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Svaka cast LJiljo...kockasti je za primer!!! Enterijer super odradjen...meni se licno ne dopada boja...ali to je stvar ukusa,bitno da je stvarno pedantano sve odradjeno unutar auta Spolja takodje jako lepo i glatko Cuvaj ovu spravicu i uzivaj Jos jednom....sve pohvale!!!!!!!!!! :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts