wice 0 Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 pa ovako da i ja parkiram mog ljubimca... ovo su slike kada sam ga uzeo,a za par dana ce i slike posle sredjivanja...ne vidi se mnogo ali ja redjeno uglavnom puno sitnica koje su me nervirale.... nove slike za vikend Link to post Share on other sites
wice 0 Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 izeo sam felne 17 stizu mi danas,migavci su namontirani beli i stopovi crveno beli :vampire: napravio sam prohromske navlake na cevi od izduva,ugradio parking senzore, malo su polirane neke sitnice ispod haube i sl ....vec malo bolje izgleda :vampire: Link to post Share on other sites
wice 0 Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 svaka cast daj slike sto pre da vidimo za vikend posto mi je auto na placu u garazi, krajem ove nedelje treba novi vlasnik da dodje pomoj stari auto tako da cu imati mesta na parkingu da parkiram benku :vampire: Link to post Share on other sites
ugi 0 Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 za svaku pohvalu. odlican je, samo da vidimo te nove felne... Link to post Share on other sites
wice 0 Posted August 1, 2008 Author Report Share Posted August 1, 2008 uzeo sam ove felne videcu kako ce stajati posto su gume malo nize 7,5j 17 et 38 medjutim 2 gume su bile namontirane naopako pa sam jutros isao kod vulkanizera i malo sam se zabrinuo... jedna se vidi da malo baca unutrasnja ivica,ali na masini je pokazala samo po 10 grama a druga se ne vidi da je kriva ali na masini je trazila 10 gr anutra a spolja posto se lepi sa unutrasnje strane paoka 65 grama...pa sam se zabrinuo dali sam se zeznuo...:(neznam dali ce da baca na autu...platio sam 300 e sa gumama Link to post Share on other sites
sandokan 0 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 koliko mogu da primetim kao i ostali, izgleda da je u dobrom stanju... a sto se tice felni, to ce se najbolje videti kad se montiraju, ali mislim da bi izgledalo ok. Ja bi ih verovatno ofarbao u crno posto ide ta varijanta Link to post Share on other sites
motorsport 0 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 lijepo, uzeo si ga u fabrickom stanju i bas je fino ocuvan... ajd' pa ocekujemo slike i planove da nam kazes... ps. plin necu da komentarisem, a pogotovo mjesto gdje je stavljen chep za punjenje.... :vampire: Link to post Share on other sites
wice 0 Posted August 1, 2008 Author Report Share Posted August 1, 2008 i meni se ne svidja prikljucak,ali cu ga skloniti negde gde se nece toliko videti :vampire: Link to post Share on other sites
wice 0 Posted September 10, 2008 Author Report Share Posted September 10, 2008 evo jos poneka slika,felne josh nisam montirao ,ustvari jesam ali su gume previse niske pa sam ih odma skinuo,odneo sam felne na ispravljanje pa cu da ispoliram rub,mozda cu ih i prefarbati...jedino se dvoumim kada ih budem lakirao dali da lakiram i polirani deo ili samo farbani, kada to zavrsim juricu druge gume malo vislje,ove su 205/40 pa su nize oko 27mm od standardnih 15ica sto mi je previse nisko.... nasao sam i neke opruge koje su krace razmisljam da ga malo spustim ali nebih previse,dali neko ima mere opruga u opruzenom stanju?da bih znao otprilike koliko ce biti nizi u odnosu na standardne pre nego sto ih namontiram..... evo par slika Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Nice ;) :buba: Link to post Share on other sites
sone_666 0 Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Prelep je, samo skloni punjac za plin mozes da ga stavis pored cepa za rezervoar tako da kada zatvoris vratanca nece se videti uopste. Link to post Share on other sites
Miško 0 Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 extra je auto samo sakri negde onaj shit od plina ja bih pre stavio neke masivnije felne ipak je to BMW Link to post Share on other sites
wice 0 Posted September 10, 2008 Author Report Share Posted September 10, 2008 pa planirao sam da sklonim onaj prikljucak za plin ali neznam gde...mislio sam pored chepa za gorivo,vidjao sam da ima neki adapter koji se zavrce kada se puni,ali neznam koliko je komplikovano zbog onih plastika i cevi ud uliva benzina...ima li neko sliku kako je to reseno kod vas? a felne cu montirati ove sa par slika iznad,trenutno su na ispravljanju,pa cu kao sto rekoh da ih\m ispoliram vence a srce cu da ofarbam,samo jos nisam odlucio dali u klasicnu boju felni ili tamniju....trebao bih i malo da ga spustim ali cekam da sredim felne i da uzmem gume posto su ove preniske...:) Link to post Share on other sites
schnitzer 0 Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Lep stock auto svaka cast, boja opasna, a vidim i parking senzore pozadi, korisna stvar :) Link to post Share on other sites
wice 0 Posted September 11, 2008 Author Report Share Posted September 11, 2008 pa senzore sam vech imao pa rekoh ajd da ih ugradim...nece da smetaju :) Link to post Share on other sites
bokibmw 0 Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Svidja mi se mnogo je lep.... stopovi su extra ali mi se ne svidja to sto nema elektricne podizace stakala.... a punjac za plin mozes u branik sa desne strane da stavis........ bdw koliko je bio para?... Link to post Share on other sites
wice 0 Posted September 11, 2008 Author Report Share Posted September 11, 2008 pa do sada me kosta blizu 5000 Link to post Share on other sites
wice 0 Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 ima li neko ideju u koju boju da ofarbam ove 17"ice venac poliram tako da neznam sta da radim sa kracima,dali da farbam u fabricku svetlo sivu ili da farbam u boju auta tj tamno sivu Link to post Share on other sites
wice 0 Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 hajd pokusacu da iscimam zeta ako mu je ostala slika u telefonu kada smo ih probali,mada neznam kako ce se videti.....ako je sacuvao okacicu,inace to su ove felne Link to post Share on other sites
wice 0 Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 evo jedna ali zadnje gume su prazne Link to post Share on other sites
///M_Power 0 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Auuu... extra auto, svaka cast. Izgleda zaista ekstremno ocuvano, sto je kod nas zaista retkost. Sve cestitke i da se lepo navozas. Link to post Share on other sites
schnitzer 0 Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Mogu ti reci da su mnogo lepse na kolima nego pored njih :) Ne skidaj to vise, bombonica... Link to post Share on other sites
BMW E36 POWER 0 Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 super auto... a ti parking senzori nisu nikako mogli doci u tu crnu lajsnu na braniku? ili ima odredjena visina na kojoj moraju biti?da nisi razmisljao i njih prefarbati u boju auta? extra izgleda a i meni se mnogo vise svidjaju felne na autu... :) Link to post Share on other sites
wice 0 Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 i meni se vise svidjaju na kolima,bice jos lepse kada ih ispoliram i ofarbam srce... bice bombona,mislim da cu srce farbati u boju auta..... a sto se tice parking senzora,mogli su biti u lajsni ali problem je sto su onda previsoko,pa sam se zato resio ugraditi ih tu gde su sada,mogu ih ofarbati ali oper centralni deo mora ostati nefarban..... Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Druže, Ja sam moj priključak za plin postavio u gepeku. Desni gornji ugao. Ako treba slikaću, pa da Ti pokažem. Veruj da je najbolje rešenje. Što se tiče auta prava lutka. Prilično je dobro očuvan. Samo napred žsa sređivanjem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts