Markkoni 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Pozdrav svima, evo da predstavim svog BMW-a. U pitanju je E46, kao sto pise u naslovu. Dakle 115 KS (sto je malo, malo je :) ). Ono sto me odusevljava je oprema koju poseduje, izmedju ostalog i bluetooth telefon, automatske farove i brisace, kao i unutrasnji retrovizor sa samozatamnjivanjem, navigacija MkIV... Proizvoden je 10. 2002 i ima predjenih 195000km, ali kao sto se i po slikama moze videti ocuvan je bas dobro... Auto je super utegnut, jedino sto mi se cini je da je neki nosac motora odsvirao svoje (oseca se malo jaca vibracija, narocito pri gasenju)... Po gradu lepo ide, na auto-putu se oseti nedostatak snage, ali uspe da nagusla do 205 km/h... Verovatno cu staviti cip, jedino me nervira sto ce poceti da purnja (sad ne izbacuje ama bas nista ni na punom gasu). Naruceni su InPro farovi sa kuglom i angel eyes-om jer je xenon jedino sto nedostaje ovom autu... stavio sam mu i mrezicu sa E60 kod suvozacevih nogu... Za sad toliko... :D Link to post Share on other sites
The__Iceman 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Odlican !!! Jako mi se svidja, krcat je opreme...Jos chip i savrseno :) Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Lep,lep,lep, odlicna boja moja omiljena,oprema vrh,svaka cast. :) Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Jos ga chipuj i savrsenstvo bez mane. Link to post Share on other sites
pak76 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Lep,dođi na banjicu da razmenjujemo iskustva Link to post Share on other sites
ernest 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Koliko je presao....ne chipuje se bas bilo koja kilometraza... Link to post Share on other sites
Markkoni 0 Posted October 30, 2009 Author Report Share Posted October 30, 2009 Napisah gore, 195000km, imam servisnu istoriju auta, sve je radjeno na vreme... Kilometraza jeste velika ali po onome sto vidim nema nekih znakova umora... Ne purnja, dobro vuce (za 115 KS)... Jedino sto mislim da ce biti problem posle cipovanja je set kvacila... Na njemu je jos fabricko... Verovatno cu staviti cip da vidim kakva ce biti situacija, pa ako mi se ne svidi vraticu fabricko podesavanje... Lep,dođi na banjicu da razmenjujemo iskustva Kada se okupljate, naletecu kada se uklopim sa vremenom... Link to post Share on other sites
BMW E36 POWER 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 super auto i super izgleda...svidja mi se oprema! Link to post Share on other sites
veljasd 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Lep BMW,izgleda super ocuvano.Ovaj M paket me odusevljava kako stoji na e46 Restyling.Jedina mana sto licno nisam neki veliki fan karavana.U svakom slucaju,neka te dobro sluzi Link to post Share on other sites
Markkoni 0 Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 I meni je limuzina malo lepsa, ali sta da se radi - "takva tura" ;) Hvala svima na lepim komentarina... Inace sam update-ovao software navigacije na verziju v.32 pa ako nekome treba disk neka se javi da mu dam... Skinuo sam i mapu 2009-2 HIGH tako da je i to na raspolaganju, samo je potreban DVD Dual Layer disk... Pozdrav Link to post Share on other sites
pak76 0 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Sportski centar banjica (poligon za vožnju), nedelja od 19h. Link to post Share on other sites
SFU 0 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 aoooooooo kakva oprema za 318d! Link to post Share on other sites
motorsport 0 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 bas mocno izgleda, rjetkost je vidjet ga sa tim motorom i ovom opremom ;) bas mi se svidja ovaj 16:9 :lol: Link to post Share on other sites
AlexBMW 0 Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Sve je extra sem slabasnog motorica ali ne razumem sta ce u oglasima ovako skockan auto :http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...ortpaket/221085 Link to post Share on other sites
Markkoni 0 Posted November 1, 2009 Author Report Share Posted November 1, 2009 Slazem se za motor... Na auto putu je kao hrcak ;) A sto se oglasa tice to sam napisao vec kada sam se predstavljao, ali verovatno retko ko cita predstavljanja clanova :lol: Hobi mi je dovozenje (Nemacka) i prodaja automobila, ali necu koristiti forum u te svrhe. Neki vid neobavezne prodaje (ako se proda - proda se :lol:, idemo stepen vise). Inace uvek dovezem auto koji mi se bas svidja (i mora da bude ovako skockan da bi me zadovoljio), a ne neki koji se lakse prodaje... Necu sebe da nazovem BMWistom ali taj sam brand oduvek voleo, narocito M-Pakete... Pre BMW-a sam vozio Alfu 147 2.0 T. Spark (kao sto se vidi i ona je bila skockana :rolleyes: ) , kao i dve Alfe 159 (1.9 JTDm i 2.4 JTDm), i pre toga dosta automobila... Volim sve automobile, i stvarno nemam predrasuda ni o jednom brand-u... Dakle bitno mi je da auto izgleda top, kao i da je u top stanju... Eto i to je razjasnjeno nadam se... Link to post Share on other sites
AlexBMW 0 Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Sad te razumem i donekle slazem sa tobom, jer neznam kako bi izdrzao do kraja zivota da jedem samo pasulj. Inace cime je slikana ova lepa alfa i jel doradjivana u PS? Link to post Share on other sites
Markkoni 0 Posted November 1, 2009 Author Report Share Posted November 1, 2009 Mislim da je Nikon D40 u pitanju, slikao je Vukasin, mozda ga neko zna sa CBC foruma... Voli da fotka, imam jos dosta lepih fotki Alfe, ali cu ovde okaciti kada bude slikao BMW-a... Inace mislim da slike radi u HDR-u (ne razumem se bas najbolje, znam samo da opali 5-6 istih fotki sa stativa sa razlicitom ekspozicijom i to posle slozi u nekom programu). Sportski centar banjica (poligon za vožnju), nedelja od 19h. Ja svracao veceras oko 19.15 i naisao na gomilu mutanata od kojih je samo jedan licio na BMW, pa sam napravio polukruzno... :lol: ;) Link to post Share on other sites
Markkoni 0 Posted November 6, 2009 Author Report Share Posted November 6, 2009 BMW danas dobio zimsku obucu ali ce na montazu cekati prvi snezni period... Kupio sam celicne felne sa ratkapnama i 4 nove zimske gume Kleber Krisalp HP2 205 55 16... Link to post Share on other sites
Markkoni 0 Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 Danas mi je Bora poslao mat alu-prstenove, totalno druga tabla... :) :) Link to post Share on other sites
Yupower 0 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 uh odlicne slike :) idu odmah na sajt kao reklama :) PS:uh odlican ti autic,ma karavan zakon sta znaju ovi drugi :) Link to post Share on other sites
Markkoni 0 Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 Hahah ma utesio si me sad :) :) A zamisli tek da sam slikao fotoaparatom kakve bi slike bile :)... Saljem ti sutra koju sliku kada uzmem fotoaparat... Link to post Share on other sites
Yupower 0 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 ja ubacio vec idi vidi :)))) aj cekam slike mada i one su xtra Link to post Share on other sites
BMW E36 POWER 0 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 stvarno je prelijep u ///m paketu... Link to post Share on other sites
Markkoni 0 Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 Stvarno se dosta stvari razlikuje, ja tek kada sam moj parkirao pored stock karavana video sam kolika je ta razlika... Sto bi rekli "kao dupe i oko" :) Cak i dosta detalja u unutrasnjosti je drugacije (pragovi sa "M" logom, odmoriste za nogu za "M" logom, volan, sedista kombinacija alkantara-platno i ono sto se meni najvise svidja - svi stubovi i nebo u crnoj boji...) Link to post Share on other sites
scorpion86 0 Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Extra ti izgleda autic! Svaka pohvala za nivo opreme! Samo steta sto nema neku ozbiljniju masinu nego ovu skakutku! Izgled tigra sa srcem male mace! :hunter: Link to post Share on other sites
Recommended Posts