-
Who's Online (See full list)
-
Experience the Thrill of Casual Dating in Your City
-
By Nemanja-e36 · Posted
Zamenjeno sve i odradjena reglaza. Auto je tip top. jedino sta cu jos da uradim je da odem kod drugih majstora za reglazu jer ovi su mi radili po bmw 535 i 540i podacima... Ipak mislim da je 520d dosta drugaciji na trapu od njih! Moram videti gde oko NS ima dobar servis za reglazu sa nasim softverima a ne americkim... -
By Nemanja-e36 · Posted
To jeste, Srecom kod mene je auspuh fabrika Ima malo dima na punom gasu ali nista crno da nekome smeta -
E kod njega sam i ja hteo. Realsystem se zove, to je to pošto je na Bežaniji i on. Drugar mi ih našao na instagramu. Videćemo. Ne bih sam jer je bež enterijer, a i nemam iskustva sa tim pogrešiću sigurno. Hoću da bude sve fabrika, a kupiću neka polovna sedišta pa ću se vežbati 😄 @castor Zovem ih u ponedeljak da vidim šta kako. Drugar je radio svoj bež enterijer na MK5 GTI kod nekih u Pančevu i skinula se boja posle mesec dana. Kaže da je od početka bilo nešto lepljivo, ko zna koju su boju koristili. Ima jedan čovek iz Vrbasa koji deluje da top radi ali izgleda se više ne bavi time pošto sam ga kontaktirao i ne deluje mi da mu se zeza sa tim, inače super lik.
-