-
Who's Online (See full list)
-
Saznajte osnove i odgovarajuće upute. Best realistic sex game
-
Mene je DISA za b30 ispala 33000 preko Baneta, pakujem usis od b30 pa reko da stavim novo. Elem napravio sam reddit community, moze svako da vidi ali za postovanje mora odobrenje, ne bih bas da svako pise kojesta. https://www.reddit.com/r/bmwserbia/
-
ima lik u bosni bas dobar izbor delova danko vitez mozda polovne da uzmes
-
@Indorile 4 puta sam pokusao na mom thread-u da ti odgovorim, ne radi. Probacemo ovde ovaj znam da radi i aktivan je thread. Mozda da mi koji smo preostali nadjemo neku free verziju nekog besplatnog provajdera za forume, valjda ima nesto tako. Ili da napravimo private reddit thread. Smaraju ovi botovi ovde sto spamuju... Pa da se skupimo mi pravi zaljubljenici i lepo tu delimo sve, organizujemo neke voznje itd. Javi sta su ti rekli u Delti. Ja sta god sam video na realoem, poklopile su ce cifre, mozda su za nijansu vece u Delti. Iste cifre su i kad izguglas broj dela u USA, kontam da u BMW-u imaju neko pravilo da su cene svuda slicne. Oni u Delti (verovatno i ostalim dealership-ima) imaju neku istu/slicnu aplikaciju, iste skice gleda gospodin Predrag koji je tamo zaduzen za delove. Odlicna saradnja sa njim. Uvek njih kontaktiraj i proveri cenu zato sto se cesto vise isplate nego Zika/Mika koji valjaju delove iz Nemacke. I Delta porucuje iz Nemacke plus plati porez i nemas shipping. Imam bukvalno primer za DISA valve koji je u Delti koja plati porez bio 37.000din, a Babic mi je naplatio tipa 38.000din, neko mu valjda dovozi iz Nemacke. Sada bih znao i sam da menjam te sitne gluposti ali tada nisam imao samopouzdanja
-