-
Who's Online (See full list)
-
By Renault Terminator · Posted
Е, ајд да напишем нешто овдје. На Бадњи дан враћајући се из наше Цркве у Линцу,онако весео,зима,фин осјећај (трјезан у фулу,мада не пијем😁) радостан,ближи се наш Божић и пост се полако завршава,кући ме чак Грузијско црно вино у флаши направљеној од глине које једва чекам да окусим,Молдавска и Грузијска црна вина су ми најбоља вина. И лола мало жешће почео да гази Бембару по граду (знам гдје су фиксни радари,гдје су мобилни радари,гдје стоји патрола,из којих цивилних возила стоје камере…ма кокоши увијек кљуцају на истим мијестима) и улетим у једну лијеву раскрсницу у другој са гасом до патоса и казаљка обртаја је већ била близу црвених поља,мало се оте задњи крај,рефлексна контра на волану..и том заносу пуче задња десна опруга амортизера.У том моменту нисам знао шта је.Тек када сам се паркирао у гаражу проњушкам око аута и видим голим око како је опруга прсла.И благо једва примјетно малчице се нагно на задњу десну страну. Реко добро,није могла пућ у бољем моменту,ту пред кућом што се каже.А таман ми се приближавао сервис,неких 2000км до сервиса и већ сам размишљао када будем то радио да одрадим задње дискове и плочице (ја сам са њима прешао 70.000км колико су прешле прије мене ко зна),уље у кочницама,уље у диференцијалу и опруге на вратима гепека,гепек се почео отварати попут катапулта.Значи када рукне горе имам осјећај да ће да откине каросерију од точкова🤣. Два радна дана сам био без аута а за замјенско возило сам добио Аудија А4 каравана 2010 година,кватро,2.0 ТФСИ 211кс бензињара,аутоматик у С лајн опреми са 211.000км на сату.Аууу како то иде,оно није нормално,сачувај Боже. И тако поред свега набројаног,још сам морао и мјењати задње две опруге амортизера.Уље у мотору и све филтере који постоје замјенио сам на 8000км,иначе мали сервис радим на 10.000км али због новонастале ситуације одрађен је раније.Нови дискови и плочице позади са сензором,ново уље у кочницама,ново уље у диференцијалу,нове две задње опруге амортизера и од врата гепека два гасна амортизера са опругама.Све је то са рукама коштало 1486 евра.Радни сат је 65 евра,6 сати су то радили. -
Connect with Local Ladies Looking for Spontaneous Nights Out in Your City Find Girls from your town for night casualmatch.site
-